Preventief medisch en/of psychologische Check-Up

Totale Preventief Gezondheid en Lichaamsonderzoek

Medische check-ups

De algemene check ups zijn afgeschaft. Als er sprake is van een aanleg voor de ernstige aandoening zoals kanker, hart- en vaatziekten, diabetes, stress of depressie dan wordt een patiënt in eens screening opgenomen door de huisarts.

Wat doe je als je wel klachten hebt en huisarts en of specialistische behandelingen niet werken? Dan ga je verder zoeken en dan komen wij om de hoek kijken, zoals bij Prescan.

Ik ben ervan overtuigd dat als ieder mens periodiek een lichamelijk onderzoek ondergaat, dit een enorme verbetering kan opleveren voor het welzijn en de gezondheid op de langere termijn. Dit zal tevens een positief effect hebben op de zorgkosten, waar uiteraard iedereen bij gebaat is.

Ik biedt u de mogelijkheid om een uitgebreide check-up middels Bio Informatieve Geneeskunde te doen.

Na een check-up bespreken we met u de resultaten en de belangrijkste kunnen we met uw huisarts delen. Een rapport met daarin de bevindingen en adviezen kan ook aangeboden worden. Het rapport wordt met u besproken door uw behandelaar. Vanzelfsprekend worden alle gegevens strikt vertrouwelijk behandeld en uitsluitend aan u persoonlijk verstrekt.

Afspraak maken

Afspraak maken bij psycholoog, bioresonantie en orthomoleculair therapeut kan onder andere in Rotterdam en Tilburg.

Bellen voor een afspraak. Dat is het gemakkelijkst. Uw gegevens worden genoteert en daarna een afspraak geboekt. Dit kan ook s’avonds tot 21 uur en op  zaterdag’s van 10-15 uur

NB Click op de linken zodat in de statusbalk email of telefoonnummer zichtbaar worden.

Company coaching, relation-, psychotherapy etc. can also be given in the English or German language.
Firmen Coaching, Paartherapy, psychotherapy u.z.w. können auch im Englisch und Deutsch gegeben werden.

bioresonantie

Bio Resonantie
Kernstuk van onze nieuwe medische en geneeskundige dienstverlening is de Bio Resonantie. Vooral geschikt voor ouderen, mensen met onverklaarbare klachten en klachten die niet worden erkend of behandeld kunnen worden met de reguliere medische kennis. Uitgebreidere technieken leverden de Bio Informatieve Geneeskunde op.

Wat ik met deze apparatuur doe is het voor jou als client direct inzichtelijk maken en verbeeld middels een computerscherm wat de waarden zijn en wat je condities zijn op verschillende lagen en niveaus.

Het mooie is dat er ook direct mee behandeld kan worden en dat de combinatie dieet en behandeling zeer opmerkelijke verbeteringen te zien geven.

Uit allerlei informatie is de combinatie de juiste behandelaar en correcte interpretatie van de waarden datgene wat tot een succes leidt. Dus alleen de apparatuur of alleen het dieet is niet zomaar aan te raden.
Ik hoop je die kwaliteit en diepgang te kunnen bieden, ook al is dat nooit met 100% waarschijnlijkheid te geven.

Lees verder 

Bio Informatieve Geneeskunde
Wat is het?

De Bio-Energetische Geneeskunde is een nieuwe tak van de geneeskunde, die de erkenning van de voordelen van de Biofysica gebruikt. Het is al lang bekend dat de chemische processen veel te traag zijn om uit te leggen hoe miljoenen transacties, die zich de snelheid van het licht in het lichaam voltrekken. Dit kan niet alleen verklaard worden door een  gewichtspercentage van chemische processen, maar in de elektronische transacties.

De Bio-Energetische Geneeskunde is op hetzelfde niveau als de hoge potentie homeopathie, Bach bloesem therapie en acupunctuur.

Het organisme moet op het niveau van algemene controle met de juiste informatie (dwz, correcte) worden voorzien. Pathologische verstoringen (bacteriën, virussen, tumorcellen etc.) zijn gekoppeld in het lichaam op een elektromagnetische trilling en op fysiologische niveau  welke synchroon zouden moeten lopen. Zo zijn zij continu belast met de feedback loops van het organisme, de fysiologische balans tussen de regel en regelkringen worden verstoord. Heeft het lichaam tegenregulatie mis, het dynamisch evenwicht wordt niet gehandhaafd, wordt het organisme ziek.

De Bio-Energetische Geneeskunde werkwijze is dat elektromagnetische signalen worden door middel van elektroden aan het lichaam doorgegeven. De signaalverwerking inrichting onderscheiden fysiologische en pathologische signalen. De pathologische signalen worden omgekeerd, namelijk spiegelen het organisme terug. Het leidt tot een onmiddellijke reactie van het organisme. De nieuwe reactie stroomt direct in de therapie en een nieuw elektromagnetische signaal word doorgegeven, etc. Main-gebied zijn allergische reacties, en alle chronische ziekten, maar ook bij acute ziekten haal je verbluffende successen.

Bron: Bioresonance, “The science has the right to scientific, but it uses the science of the 19th century,”, H. Pietschmann, Prof. of Physics in Austria

laboratorium testen

Medische check-ups De algemene check ups zijn afgeschaft. Als er sprake is van een aanleg voor de ernstige aandoening zoals kanker, hart- en vaatziekten, diabetes, stress of depressie dan wordt een patiënt in eens screening opgenomen door de huisarts. Wat doe je als je wel klachten hebt en huisarts en of specialistische behandelingen niet werken? Dan ga je verder zoeken en dan komen wij om de hoek kijken, zoals bij Prescan. Ik ben ervan overtuigd dat als ieder mens periodiek een lichamelijk onderzoek ondergaat, dit een enorme verbetering kan opleveren voor het welzijn en de gezondheid op de langere termijn. Dit zal tevens een positief effect hebben op de zorgkosten, waar uiteraard iedereen bij gebaat is. Ik biedt u de mogelijkheid om een uitgebreide check-up middels Bio Informatieve Geneeskunde te doen. Na een check-up bespreken we met u de resultaten en de belangrijkste kunnen we met uw huisarts delen. Een rapport met daarin de bevindingen en adviezen kan ook aangeboden worden. Het rapport wordt met u besproken door uw behandelaar. Vanzelfsprekend worden alle gegevens strikt vertrouwelijk behandeld en uitsluitend aan u persoonlijk verstrekt.

Laboratorium en Bloedonderzoek

Normaal kunt u voor een bloedonderzoek bij uw huisarts terecht.
Hiervoor zijn in heel Nederland 800 prikpunten.
De uitslag echter is voor interpretatie vatbaar. Daar zit het verschil. Ik zal met u door de uitslagen lopen en u de werkelijke betekenis bespreken.
Veel aandoeningen kunnen, voordat u klachten krijgt, al aangetoond worden in uw bloed.

Meer weten?  ga naar :

Lees verder 

 

Afspraak maken

Afspraak maken bij psycholoog, bioresonantie en orthomoleculair therapeut kan onder andere in Rotterdam en Tilburg.

Bellen voor een afspraak. Dat is het gemakkelijkst. Uw gegevens worden genoteert en daarna een afspraak geboekt. Dit kan ook s’avonds tot 21 uur en op  zaterdag’s van 10-15 uur

NB Click op de linken zodat in de statusbalk email of telefoonnummer zichtbaar worden.

Ludwig-Tummers-natuurgeneeskundige-psycholoog-UK Company coaching, relation-, psychotherapy etc. can also be given in the English or German language.
Ludwig-Tummers-natuurgeneeskundige-psycholoog-Germany Firmen Coaching, Paartherapy, psychotherapy u.z.w. können auch im Englisch und Deutsch gegeben werden.

 

[/g1_1of1]

[/g1_row]