Print

Tarieven of prijs & Vergoeding

Tarieven - Vergoeding - verkortte algemene info

TARIEVEN

De prijs gaat in op 1 februari 2018.  Alleen gaat deze NIET ten koste van je eigen risico!

Voor beide disciplines (natuurgeneeskundig-medisch en psychologisch) geldt:

De basis afspraak is voor de eerste 60 min.

Het tarief de prijs is slechts €60,-

Wilt u een langer consult of sessie? Uitloop boven de 60 min is per min €1,- alsook de telefonische, email en whats app begeleiding voor en achteraf alsmede rapportage.

Toeslagen:

 • Bij inschrijving €15,- extra
 • Afspraken beginnend na 17.00 uur en op zaterdag + 10%
 • Per pin kost 3% extra in verband met de hoge bankkosten en lage tarief.

 

Vergoedingen 2018

Van de prijs krijgt u een deel tot een geheel terug van de verzekering. De vergoeding is te vinden via www.vnt-nederland.nl. Uw zorgverzekering kunt u ook bellen en het callcenter vragen naar Alternatieve geneeswijzen of natuurgeneeskunde.

In het kort

de belangrijkste voorwaarden

 1. De betaling wordt aan het einde van een afspraak betaald. Liefst contant of per bank-app overmaken of kan per pin worden verrekend. Per pin kost alleen 3% extra in verband met de bankkosten.
 2. Thuisbezoek ook mogelijk (binnen Ring Rotterdam en Ringbaan Tilburg). NB de additionele kosten voor thuisbezoek zijn € 60,- per uur. Gemiddeld 30 min heen en 30 min terugreis.
 3. Het volledig intake gesprek bevat een volledige anamnese, je klachten, symptomen, tot een thema komen van  jouw, met daarin een aantal kernproblemen. We formuleren hoe je na afloop van de therapie, je zou willen voelen.
 4. Voor een medisch advies kunnen BioResonantie, bloeddrukmeting tot de aanvullingen behoren.
 5.  De sessie-afspraak is het vervolg op de intake-afspraak.
 6. We plannen 1 uur in voor elke afspraak. U kunt langer afspreken. Graag vernemen we dat al bij het afspraak maken.
 7. U kunt variërende duur van  60 min tot max. 120 min. boeken.
 8. Annuleren tot 24 uur van te voren. De kosten voor niet tijdig afzeggen zijn standaard € 50,- te betalen. Annuleren is zonder kosten mogelijk alleen indien er sprake is van overmacht of een dringende reden. Graag in dat geval de overmacht situatie of je reden middels whats app of email doorgeven.
 9. Wanneer u niet betaalt betekend dat ik de incasso bij het incassobureau Medicas aanmeld. Zij handelen de incasso voor mij verder af.
 10. De uitgebreide algemene voorwaarden staan op een andere pagina.

Algemene info

Bedrijven en instelingen

tarieven €145,- incl. reiskosten. Definitie ‘Bedrijven en instellingen’ Deze bevatten 10 of meer medewerkers. Dus alles daaronder valt onder particulier tarief maar is excl reiskosten.

Dieren

We kunnen uw huisdier of boerderijdier ook behandelen middels BioResonantie, supplementen enz.

aanvullende verzekering

Onder alternatieve therapieën vallen onder andere psycho sociale begeleiding, hypnotherapie alsmede orthomoleculaire therapieën, dat onder natuurgeneeskunde wordt gedekt. Het voordeel is dat het niet van je Eigen Risico gaat. De kosten van het consult kunnen ook als beroepskosten wellicht van uw inkomstenbelasting afgetrokken worden onder de naam coaching. Zeker voor CEO’s, DGA’s, ZZp-er en zelfstandigen een alternatief.

Verwijsbrief

De tussenkomst van je huisarts en een verwijsbrief is niet nodig. De medische geschiedenis van je huisarts, laboratorium waarden of officiële diagnoses kunnen soms handig zijn.

Rapportage

Ik hoef over jouw behandeling niet te rapporteren naar de verzekering. Door mijn positie in de alternatieve geneeswijzen is jouw privacy gewaarborgd. In de basiszorg moet de NIP-psycholoog dat wel doen om vergoedt te krijgen. Na afloop kun je je dossier meekrijgen.

Dossier

Je dossier is vertrouwelijk. Deze is alleen voor jouw (als client) in te zien of met jouw toestemming aan anderen. Hierop wordt toegezien door de beroepsvereniging. Informatie aan derden zal ik dan pas verstrekken indien je schriftelijk daar toestemming voor geeft. Eventuele documenten worden vooraf door je goedgekeurd. Dan pas worden deze aan derden verzonden. NA afronding van je therapie mag je je dossier meenemen, daarvoor moet je alleen een formulier tekenen voor ontvangst.

Navragen van je zorgverzekering?

Voor vragen bij je ziektekostenverzekering moet je vragen naar vergoeding van een   Velen maken de fout naar de vergoeding van een psycholoog te vragen en dan krijg je van de verzekering een verkeerd antwoord. Dus je moet vragen naar natuurgeneeskunde onder alternatieve geneeskunde.

Veranderen van zorgverzekering?

Opzeggen van je polis kan altijd voor 30 nov elk jaar en tot 1 februari van elk jaar kun je je nieuwe uitzoeken. Dit omdat de verzekeringen ieder jaar weer te laat zijn met informatie verstrekking.

 

 

Bellen via 061280670 of 0102807275 voor een afspraak. Uw gegevens worden genoteert en daarna een afspraak geboekt. Dit kan ook zaterdag’s van 10-15 uur

 

BewarenBewaren