Psychologische Klachten

STRESS EN SPANNING

Is het u allemaal te veel geworden en ziet u het even niet meer zitten? Weet u niet goed hoe u met deze stress om moet gaan of te ontspannen? Dan is het raadzaam om hier met een psycholoog of therapeut over te praten.

Lees verder 

DEPRESSIE

Wanneer u een depressie heeft, dan bent u niet meer in staat om te genieten van uw leven. Uw depressie zit u waarschijnlijk constant in de weg. Er lijkt een donkere wolk boven uw leven te hangen. U kunt moeilijk bij uw gevoel en ervaart een leeg gevoel van binnen.

Lees verder 

TRAUMA

De effecten van een traumatische ervaring kunnen tot een lange tijd na het voorval het leven en welzijn negatief beïnvloeden. De uitspraak “tijd heelt alle wonden”, gaat helaas niet altijd op bij een traumatische ervaring.

Lees verder 

onzekerheden

Onzekerheid zorgt ervoor dat we altijd de veiligste keuze maken, de keuze die ons het minste angst of uitdaging bezorgt. Op de korte termijn zal dit een fijn gevoel geven, maar op de lange termijn kan men hier erg ongelukkig van worden.

Lees verder 

ANGST EN PANIEK

Wanneer u angsten heeft of last heeft van paniekaanvallen kan dit uw leven complex maken. Angst- en paniekaanvallen kunnen door situaties uitgelokt worden, zoals in de rij voor de kassa, in een drukke vergadering, in de trein, in een lift, etc.

Lees verder