Print

Natuurgeneeskunde

Diagnose en een behandelplan. BioResonantie is afhankelijk van de kwaliteit van de therapeut.

Natuurgeneeskunde is een breed scala van medische en psychologische behandelmethoden. Wellicht kent u Ayurveda, Acupunctuur, Homeopathie, Hypnose en Hypnotherapie of Familie Opstellingen? In Nederland en andere landen als alternatieve geneeswijzen aangeduid omdat het niet wetenschappelijk zou zijn. Het zijn empirische tot stand gekomen behandelingen die wel degelijk hierdoor een wetenschappelijke basis hebben. Immers in de middeleeuwen zijn door nonnen en paters deze systematisch opgeschreven en gedocumenteerd. Door het verzamelen en testen van de volkswijsheid, kennis van planten en dieren gebundeld in de Codex Alimentarius.

Natuurgeneeskunde

In de natuurgeneeskunde gaat men ervan uit dat lichaam en geest met elkaar verbonden zijn, m.a.w. de emoties kunnen een grote rol spelen bij het ontstaan van fysieke klachten, maar fysieke klachten kunnen op hun beurt ook leiden tot emotionele problemen.

Praktijk Ludwig Tummers maakt mensen bewuster van de keuzemogelijkheden en wil bijdragen aan een gevoel van controle over de eigen gezondheid, door haar kennis breed toegankelijk te maken. Proactief en reactief.

Het BIG consult 

Het eerste Bio Informatief Geneeskundig consult bestaat uit een mondelinge intake waarbij de gezondheidsklachten worden geïnventariseerd en gaan we op zoek middels het Life System naar mogelijke oorzaken van deze klachten. Dit is een van de meer geavanceerde systemen op het gebied van frequentie bepaling en bioresonantie. Daarbij meet het tot 7000 parameters hetgeen enorm veel is.

Praktijk Ludwig Tummers

Praktijk Ludwig Tummers is aangesloten bij de beroepsvereniging VNT-Nederland en voldoet hiermee aan de kwaliteitseisen van zorgverzekeraars ter bevordering van de complementaire en natuurgeneeskundige geneeswijzen. Hierdoor ook gewoon vergoedt door de zorgverzekeringen.

Afspraak maken

Natuurlijk ga je een afspraak maken. Telefonisch (010) 280 72 75 of (06) 41 57 06 51 en gelijk een afspraak maken.  Je kunt ook via onderstaand formulier aanmelden.  contactpagina. Woon of werk je binnen de driehoek Rotterdam, Utrecht en Tilburg?

The Netherlands N.B. Behandelsessies kunnen ook in het Engels en Duits worden gegeven!
UK Treatment sessions can also be given in the English or German language!

Germany Behandlungen können auch im Englisch und Deutsch gegeben werden!

Stuur ons een e-mail: