Print

Homeopathie

Homeopathie voor mens en dier is een eenvoudige, zachte en duurzame manier van genezen.

HOMEOPATHIE

Homeopathie voor mens en dier is een eenvoudige, zachte en duurzame manier van genezen.  

Waarom homeopathie inzetten?

Homeopathie is een eenvoudige, zachte en duurzame geneeswijze waarbij het zelfherstellend vermogen van mens en dier op een natuurlijke wijze wordt gestimuleerd. Het homeopathisch geneesmiddel geeft de prikkel tot herstel. Bij het zoeken van het juiste homeopathische middel kijkt een homeopaat niet alleen naar de symptomen en klachten, maar wordt er ook gekeken naar de oorzaak hiervan en naar de verschillende lichamelijke, mentale en emotionele kenmerken van mens en dier.

Wanneer is het toepasbaar?

Homeopathie kan bij de meest uiteenlopende klachten op fysiek, functioneel en mentaal gebied worden ingezet.

• diarree, hoesten, oor- of oogontstekingen, wonden
• gedragsproblemen, zoals stress, angst (bv; verlatingsangst)
• huidklachten, allergieën, gewrichtsproblemen, spijsverteringsklachten
• de toepassingen van homeopathie zijn te breed om hier allemaal te benoemen

Voor wie is homeopathie geschikt?

Homeopathie kan voor iedereen en elke diersoort worden ingezet. Dit kan gewoon op locatie en hoeft dus niet in mijn praktijk.

 

Homeopathie samengevat

Gezondheidsklachten kunnen zowel met lichamelijke als met mentaal-emotionele verstoringen te maken hebben. Met homeopathie kunt u zowel lichaam als geest op een positieve wijze beinvloeden. Op deze manier ontstaat er een brede en grondige aanpak van uw gezondheidsklachten. Dit alles gebeurt met natuurlijke geneesmiddelen die niet belastend voor uw lichaam zijn en dus geen toxische bijwerkingen hebben.

Consult

In het eerste consult word er een uitgebreide anamnese door middel van BioResonantie afgenomen. Na jarenlange ervaring hebben we zoveel vertrouwen gekregen in de programmatuur en metingen dat dit een nagenoeg onontbeerlijk onderdeel is van de diagnose en anamnese. Vanuit deze informatie word het behandeltraject vastgesteld.

Bioresonantie

Met bioresonantie kunnen we het lichaam volledig doormeten. Alle orgaansystemen worden hierbij gecheckt. Dit is een zeer concrete en pijnloze meting gebaseerd op weerstandsmetingen op acupunctuurpunten aan handen en voeten. U kunt tijdens de meting duidelijk zien wat de uitslagen zijn en na de meting worden de door het computerprogramma vastgelegde waarden samen met u doorgenomen.

Afspraak maken

Afspraak maken bij Ludwig Tummers kan onder andere in Rotterdam en Tilburg. zaterdag.

Bellen via 061280670 of 0102807275 voor een afspraak. Uw gegevens worden genoteert en daarna een afspraak geboekt. Dit kan ook s’avonds tot 21 uur en op  zaterdag’s van 10-15 uur

Ludwig-Tummers-natuurgeneeskundige-psycholoog-UK Treatment sessions can also be given in the English or German language!

Ludwig-Tummers-natuurgeneeskundige-psycholoog-Germany Behandlungen können auch im Englisch und Deutsch gegeben werden!