Print

Disclaimer & Copyright

Verantwoordelijkheid

U mag er van uit gaan dat de inhoud van deze site zorgvuldig is samengesteld. Praktijk Ludwig Tummers sluit echter iedere aansprakelijkheid uit voor onjuistheden, onvolledigheden en eventuele gevolgen van handelingen op grond van informatie die op deze website beschikbaar is. De teksten op deze site zijn bedoeld om informatie te geven. Dit geldt ook voor antwoorden op de door u gestelde vragen aan Praktijk Ludwig Tummers. U kunt hiervoor de tarievenlijst opvragen.

Privacy

Op de site bestaat de mogelijkheid om vragen te stellen en te reageren. Hierbij stuurt u persoonlijke informatie naar Praktijk Ludwig Tummers. Deze informatie valt onder het beroepsgeheim van consultants en coaches. Uw persoonlijke informatie wordt alleen gebruikt voor het beantwoorden van uw vraag of reactie. Alle informatie wordt discreet behandeld en wordt niet gebruikt voor andere doeleinden zoals publicaties of onderzoek.

Het internet wordt middels BIG DATA door zeer grote partijen gescreend (wettelijk en ovenwettelijk). Daar heeft Praktijk Ludwig Tummers als individu en bedrijf geen invloed op. Google zal  ongevraagd (aan mij en u) advertenties weergeven wanneer u onze website bezoekt passend bij uw profiel en organisatie. Deze bedrijven gebruiken mogelijk informatie (uw IP-adres of dat wat u verstrekt heeft) over uw bezoek aan deze of aan andere websites om advertenties weer te geven over goederen en services waarin u wellicht geïnteresseerd bent. Als u hierover meer informatie wenst of als u wilt voorkomen dat deze bedrijven deze informatie gebruiken, klikt u op deze link naar Google.

Copyright

Publicatie en verspreiding van de inhoud van deze site, op wat voor manier dan ook, is nadrukkelijk verboden zonder schriftelijke toestemming van Praktijk Ludwig Tummers. Het is wel toegestaan de inhoud te gebruiken voor werkstukken, scripties, etc., mits de bron wordt vermeld. Bij het linken van de site is het verstandig om de volgende pagina als link te vermelden: http://PraktijkLudwigTummers.nl of http://LudwigTummers.nl Een link naar bepaalde onderdelen van de site kan problemen gaan geven als de site wordt veranderd. Ook kunnen tegen betaling artikelen worden overgenomen. Voor meer informatie kunt u contact op nemen met Praktijk Ludwig Tummers, middels het contactformulier of email link vermeld op de webpagina’s.

ATTENTIE!

Er worden door anderen uit naam van Praktijk Ludwig Tummers emails verzonden vaak in combinatie met een virus. Het emailadres van de echte afzender wordt door het virus vervangen door een willekeurige afzender en dit kan een emailadres van Praktijk Ludwig Tummers zijn. Wij willen uitdrukkelijk aangeven dat Praktijk Ludwig Tummers nooit ongevraagd emails verstuurt en zich niet bezig houdt met spam (ongevraagde e-mailberichten met reclameboodschappen).

Algemene voorwaarden

Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel en Rechtbank te Rotterdam.